İnternet gitar dersleri

İnternet üzerinden gitar dersi almak isteyen pek çok kişi var. Bunu yaparken uygun siteler bulmak sorun olabilir. Ben sizlerle işinize yarayabilecek bilgi kaynaklarını paylaşacağım.

Sitede bulacağınız animasyonlu parmak egzersizleriyle parmaklarınızı geliştirebilirsiniz. "Nota" bölümünden notaların gitar üzerindeki yerlerini öğrenebilirsiniz. "Akorlar" bölümünden bütün akorların gitar üzerinde gösterimlerine ulaşabilirsiniz. "Tuner" bölümünden gitarınızın akord ayarını yapabilirsiniz. "Tablature" kısmındaki animasyonlardan yararlanarak tab okumayı öğrenebilirsiniz. "Ritim" bölümünde ritm çalışmaları yapabilirsiniz. "Video" bölümünde ise ritimlerin ve daha fazlasının video gösterimine ulaşabilirsiniz. "Atolye" bölümünde akustik gitarınızı profesyonel sahne gitarına nasıl çevireceğinizi öğrenebilirsiniz. Gitarist.us işinize çok yarayabilecek bir internet sitesi.

Sizi yönlendireceğim diğer bir sitede ise gitar akorları ve tabları bulabilirsiniz. Adreste yerli sanatçıların ve yabancı sanatçıların eserlerini bulabilirsiniz. Kategoriler arasında bass gitar tabları da bulunuyor. Site aracılığıyla stüdyolara da ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda müzikle ilgili haberlere de ulaşabileceğiniz bir kaynak niteliğinde. Akor Merkezi de  işinize yarayabilecek sitelerden birisi.

Stüdyo24.net adresinde de gitar akorları, gitar tabları ve şarkı sözlerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu sitede ünlü olmayan sanatçıların kayıtları da bulunuyor. Bu özelliğiyle Stüdyo24 müzik grubu elemanı bulma sitesi olarak da gösteriliyor.

Öner Yavuz'a ait Dailymotion hesabında "online gitar dersleri" videolarına ulaşabilirsiniz.Adreste bulunan 69 adet video sizlere rehberlik edecek nitelikte...
Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Bumerang